• Club van 50
 • De club van 50 is een groep leden en supporters van HSV Sport 1889 die de vereniging gezamenlijk financieel steunen. In het seizoen 2011/2012 is de club van 50 nieuw leven ingeblazen. Dit resulteert erin dat inmiddels ruim 29 sympathisanten lid zijn als ‘kleine’ sponsor binnen HSV Sport 1889.

  Leden van de club van 50 bepalen zelf op welke manier men HSV Sport 1889  steunt. De commissieleden van de club van 50 vraagt de leden jaarlijks welke onderdelen van HSV Sport 1889  men wil steunen. Na controle van urgentie en financiële haalbaarheid worden er drie tot vier goede doelen geselecteerd. Traditioneel is er de jaarlijkse vergadering van de club van 50. Tijdens deze avond mogen de leden van de club van 50 stemmen.

  De financiële armslag die men op deze manier genereert voor de club is enorm. Trainingstributen, een heuse kinderspeelplaats, computers, muziekinstallatie kantine, nieuwe website. Zomaar een greep uit de giften die de club van 50 aan HSV Sport 1889  heeft gedaan.

  Wilt u na bovenstaande gelezen te hebben nader kennismaken met de club van 50? Neem dan vrijblijvend contact op met Hidde Sijbrands.

 • Leden club van 50

  Dick Bakker

  Rob van Bremen

  Colourique Hairstyling & Visagie

  Michel Doffer

  Rob van Drimmelen

  Frank Eek

  Jan Erkamp

   

  Joeri Goede

  Ilse Hendrikse

  Barry Hendrikse

  Nico Hoogcarspel

  Maurice Hoogcarspel

  INMC BV

  JAC

  Ramon Jonker

  Tom Koopmans

  Herman Meijer

  Bert Meulenberg

  Jacques van Rooij

  Hidde Sijbrands

  Structuurspuitbedrijf Wiersma

  Orlando Summerville

  Taxi Sijbrands

  Twan Stokkink

  Ronald van der Veer

  Sipco de Vries

  Winfred Wester

  Yolifehealth

  Rob de Zwart