• Club van 50
 • De club van 50 is een groep leden en supporters van HSV Sport 1889 die de vereniging gezamenlijk financieel steunen. In het seizoen 2011/2012 is de club van 50 nieuw leven ingeblazen. Dit resulteert erin dat inmiddels ruim 29 sympathisanten lid zijn als ‘kleine’ sponsor binnen HSV Sport 1889.

  Leden van de club van 50 bepalen zelf op welke manier men HSV Sport 1889  steunt. De commissieleden van de club van 50 vraagt de leden jaarlijks welke onderdelen van HSV Sport 1889  men wil steunen. Na controle van urgentie en financiële haalbaarheid worden er drie tot vier goede doelen geselecteerd. Traditioneel is er de jaarlijkse vergadering van de club van 50. Tijdens deze avond mogen de leden van de club van 50 stemmen.

  De financiële armslag die men op deze manier genereert voor de club is enorm. Trainingstributen, een heuse kinderspeelplaats, computers, muziekinstallatie kantine, nieuwe website. Zomaar een greep uit de giften die de club van 50 aan HSV Sport 1889  heeft gedaan.

  Wilt u na bovenstaande gelezen te hebben nader kennismaken met de club van 50? Neem dan vrijblijvend contact op met Hidde Sijbrands.

 • Leden club van 50
  Dick Bakker
  Rob van Bremen
  Michel Doffer
  Rob van Drimmelen
  Frank Eek
  Jan Erkamp
  Joeri Goede
  Ilse Hendrikse
  Barry Hendrikse
  Nico Hoogkarspel
  Maurice Hoogkarspel
  Ramon Jonker
  Tom Koopmans
  Herman Meijer
  Bert Meulenberg
  Jacques van Rooij
  Hidde Sijbrands
  Ronald van der Veer
  Sipco de Vries
  Winfred Wester
  Rob de Zwart
  Taxi Sijbrands
  Twan Stokkink
  IDM Services BV
  INMC BV
  JAC