• Algemene Info
  • Wedstrijdzaken informatie seizoen 2016-2017
  • Elke week worden de programma's en standen bijgewerkt aan de hand van de KNVB data uit Sportlink.

    Indien een team in de periode 1 september - 1 maart een keer niet voldoende spelers heeft kan de leider of trainer per email bij de wedstrijdsecretaris een snipperdag aanvragen. Elk team in de B-categorie heeft recht op twee snipperdagen per seizoen. Teams die in een najaars- en voorjaarsreeks spelen mogen maximaal één snipperdag per reeks inzetten. Een verzoek dient uiterlijk op de zondag avond voor de zaterdag er op bij de wedstrijdsecretaris te zijn ingediend.

    Voor oefenwedstrijden geldt dat deze uiterlijk op dinsdag avond (voor de zaterdag) aangevraagd moeten zijn bij de wedstrijdsecretaris. Dit vanwege de planning van de velden en kleedkamers.

    Als er teams midweeks een oefenwedstrijd willen spelen zullen ze eerst zelf aan de collega trainers moeten vragen of die er bezwaar tegen hebben om op het grasveld ("ijsbaan") te trainen. Pas daarna wordt een verzoek door de wedstrijdsecretaris in behandeling genomen.

    De wedstrijdsecretaris stelt scheidsrechters aan voor de door de KNVB georganiseerde wedstrijden. Zolang er scheidsrechters voldoende zijn. Indien er GSB in het overzicht staat dient het team zelf voor wedstrijdleiding te zorgen.