• *Betaalde vrijwilligers gezocht: Ironman 24 t/m 26 September

  *Betaalde Vrijwilligers gezocht: Ironman 24 t/m 26 september*

  Zonder vrijwilligers zou de IRONMAN 70.3 Westfriesland niet kunnen bestaan.
  Vrijwilligers zijn de mensen die ervoor zorgen dat sporters, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media een onvergetelijke ervaring beleven. Voor IRONMAN 70.3 Westfriesland zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Wilt u ons helpen het afwerkingsgebied te bouwen? Ben jij degene die medailles uitdeelt aan de atleten? Of wilt u ons helpen met registraties?
  Ter ondersteuning van het evenement zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons en de sporters kunnen helpen tijdens de evenementenweek van 24 t/m 26 september. Er zijn veel verschillende soorten plekken beschikbaar en voor vrijwilliger en verenigingen bieden wij compensatie. Wilt u zich inschrijven als vrijwilliger klik dan op de volgende link:
  https://extraleisure.wufoo.com/forms/x1ltif3v1vqf4kz/
  Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naarironmannedvolunteers@gmail.com

  Indien wij dus als HSV Sport 1889 meedoen dan staat daar 5,- per uur tegenover. Die opbrengst komt geheel ten goede aan de clubkas!
  Schrijf je dus snel in en stel Joop(0619596134), Hidde(0628570604) of Sipco (0622476518) hiervan op de hoogte.
  Zodat we weten hoeveel vrijwilligers er vanuit onze club heen gaan.