• Speculaaspoppenactie! HELP DE CLUB EN JE EIGEN TEAM!

  Beste HSV Sporters, (jeugd)leden/ouders

  Het is weer zover, de speculaaspoppenactie 2020!

  De speculaaspoppen actie is een belangrijke inkomstenbron voor ons jeugd- en club budget waarmee wij activiteiten en aankopen kunnen doen. Van iedere door jou verkochte speculaaspop gaat €0.30 naar de “teamspaarpot” van jouw team . Dus op de bestelling duidelijk jouw team vermelden (dit geldt voor jeugd- en seniorenteams)!

   

  Belangrijk! Het zou fijn zijn als nu ook alle jeugd- en seniorenleden plus hun familie zich voor deze actie inzetten:

  • om zelf op te eten, bij de thee/koffie of als tussendoortje
  • cadeau te doen aan familie, vrienden etc.
  • vraag familie (opa/oma, oom en tante etc.), vrienden en buren om de heerlijke speculaaspoppen bij jullie te bestellen
  • Attendeer de werkgever en/of andere bedrijven, als geschenk voor collega’s en zakelijke relaties rondom sinterklaas (gebruik daarvoor de bijgesloten PDF bedrijvenflyer)

  Betalingen:

  Uiteraard kan jijzelf de betalingen per Tikkie van jullie kopers incasseren voor de bij jou bestelde speculaaspoppen zodat je niet met contant geld etc. aan de slag moet etc..

  Vermeld dan dus duidelijk op het bestelformulier welk bedrag contant is ontvangen en per Tikkie etc.. Vanuit HSV Sport sturen wij dan bij aflevering van de speculaaspoppen een Tikkie naar jullie voor het totale door jou geïncasseerde bedrag. Uiteraard kan het bedrag ook vooraf overgemaakt worden naar de HSV Sport jeugdrekening:

  HSV Sport           NL56RABO0142368857                  Vermeldt in omschrijving:  naam/adres en team

  Voor zakelijke bestellingen wordt in het algemeen een verkoopfactuur gestuurd.

   

  Al bestel je er 5 of 10 stuks dan help je onze club en ook nog jouw eigen team!

  Doe s.v.p. je best om een flinke bestellijst in te leveren, ga bij familie, kennissen en/of buren langs om hen te vragen om jouw voetbalclub te ondersteunen door 1 of liefst meer speculaaspoppen te bestellen. Een kleine moeite waar wij als club ontzettend veel profijt van hebben, zeker als ook iedereen meedoet!

  P.S.  Flink wat speculaaspoppen worden geleverd aan bedrijven, o.a. aan sponsors of waar leden of hun familie werkt etc., die bedrijven doen het dan weer cadeau doen aan personeel en/of relaties (rond sinterklaas). Als bijlage dus ook de  bedrijvenflyer die je eventueel kunt doorsturen of bespreken met de werkgever.

   

  Doe s.v.p. je best, help HSV Sport 1889 om ook in dit voor ons allen lastige jaar een topscore te behalen!

   

 • Flyer Speculaaspoppen

 • Bestellijst

 • Bestellijst bedrijven