• OPROEP NIEUWE JEUGDTRAINER(S)

  Beste HSV Sporters, ouders en familie,

  Onze toekomstige JO17-1 (afgelopen seizoen JO16-1)is dringend op zoek naar een enthousiaste trainer en/of coach die dit leuke, enthousiaste team wil oppakken.
  De selectie voor deze groep is momenteel 13 à 14 spelers, voornamelijk voetballers die al sinds de F-pupillen bij onze club met veel plezier voetballen, er is ons ook veel aan gelegen om met deze groep opnieuw leuk voetbalseizoen te hebben.
  Dat willen zij en dat willen wij als club HSV Sport ook heel erg graag!


  Afgelopen ca. 10 jaar hebben o.a. Dennis Jungen en Mark Slond deze groep getraind en gecoacht (laatste ca. 3 jaar heeft Mark dit alleen opgepakt).
  Door combinatie van omstandigheden voor Mark (nieuwe trainersuitdaging bij Always Forward als trainer-coach bij 2de elftal, assistent bij 1ste elftal senioren, de nieuwe carriere/studie van Babs en dat zijn zoon Eric de focus verlegt op scheidsrechteren) veroorzaakt min of meer dat er nu plotseling een vacature is ontstaan voor de toekomstige JO17-1.
  Voor Mark als ras-HSV'er een zware en moeilijke beslissing.
  Hij heeft aangegeven in ieder geval wel met deze groep jongens 1x per week te blijven trainen totdat er een concrete en goede oplossing is. Ook omdat deze ontwikkeling pas eind vorige week concreet duidelijk werd en Mark heel erg betrokken is bij deze groep spelers die hij van jongsaf al goed kent.


  Mark heeft uiteraard ook bij de ouders gepolst of iemand de taak van coach bij wedstrijden en trainer wil invullen maar vooralsnog is er geen oplossing. Onze hoop ligt nu dus eerst bij onze senioren, andere ouders met trainersambitie of iemand w.v. jullie toevallig weten dat die dit wel zou willen doen. Bijv. 1x per week trainen met de groep en/of enkel de wedstrijdcoaching. Met als uiteindelijk doel dat deze groep voetballers uiteindelijk weer de kern vormen van een nieuwe generatie senioren (ook tbv de selectie) zoals dit nu ook bij onze huidige seniorenselectie (70% daarvan speelt al sinds de jeugd bij ons) en voor alle 5 seniorenteams geldt. Veel van de ca. 85 senioren spelen praktisch al 20 tot 30 jaar bij HSV Sport. Daarom hopen wij dat uiteindelijk iemand of een groepje senioren zich wil committeren voor de trainingen en/of coaching van onze JO17-1 in het aankomend seizoen (trainingsdag/tijd en wedstrijdtijd voor thuiswedstrijden kan in overleg).

  Ook hebben wij dringend behoefte aan jeugdtrainer(s) voor nieuwe jeugdleden (kinderen uit de buurt van 5, 6, 7 jaar) die ook heel graag willen gaan voetballen, w.v. de ouders nog wat afwachtend zijn om actief mee te helpen. Lekker de kids voetbalbeginselen aanleren en motorisch ontwikkelen. Nu hebben we feitelijk niemand die dit concreet doet wat kan gaan betekenen dat wij deze optie niet meer kunnen aanbieden (veelal toch het begin van lange voetbalcarrieres). Voor iemand met een voetbal- of sportachtergrond of een interesse in sport- en spel begeleiding van jonge kinderen is dit een prachtige en leuke uitdaging (bekijk eens naar de recente foto's opde HSV Sport facebook pagina). Kunnen natuurlijk ook studenten zijn van leraren-, kinderopvang of sportopleidingen vanuit kennissen- of familiekring. Denk creatief mee!