• JEUGDACTIVITEITENCOMMISSIE

   

  Beste leden, ouders en familie

  Een vereniging bestaat vooral dankzij actieve en enthousiaste leden, niet alleen op het sportveld maar ook verdere betrokken niet alleen van de spelers maar ook van de ouders en verdere familie (zowel van senioren als onze jeugdleden). Momenteel is er feitelijk geen "actieve" (jeugd)activiteitencommissie omdat de oorspronkelijke ouders feitelijk gestopt zijn vanwege werk en andere omstandigheden (gelukkig is wel sinterklaas en jeugdtoernooi opgepakt). Vooral het afgelopen jaar heb ik persoonlijk erg veel tijd, energie (met gelukkig veel hulp van Nando en Mark) gestopt in het regelen van jeugdactiviteiten/events zoals Nieuwjaartoernooi, Sinterklaas Event, Herfstvakantieclinics en nu recent Corona Opstartfase waardoor onze jeugd (en senioren) in ieder geval weer het veld op kunnen.

  Nu zou het erg fijn zijn als er weer een actieve activiteitencommissie komt die zowel voor de jeugd (maar ook de senioren) activiteiten organiseert).
  Kan ook erg gezellig zijn om met een groepje ouders of vrienden dit te doen, met goede taakverdeling en enthousiasme zijn er leuke activiteiten te organiseren, waaraan de (jeugd)leden mooie herinneringen zullen hebben. Het sinterklaasevent eind 2019 was hiervan een prachtig voorbeeld, geweldig leuke activiteiten op het hoofdveld, sinterklaas die spontaan meedeed etc..

  Denk aan bijvoorbeeld: voetbaltoernooitjes, onderlinge wedstrijdjes tussen onze jeugdteams per leeftijdsgroep of via uitnodiging kinderen van de lokale scholen, clinics en andere leuke sport&spel activiteiten op en rondom ons complex. In principe zou het voetbalseizoen begin juni stoppen maar vanwege de coronacrisis, mogelijk niet doorgaan van vakanties zou het ook goed zijn om in juni en juli ook wekelijks activiteiten te plannen (op ons eigen complex of een kunstgrasveld van bijv. de hockeyvereniging, voetbalpartijtjes op andere locaties, als het te warm is "de brandslag even aanzetten", familiedag met sport&spel, barbecue etc.).
  Zodat de vereniging springlevend en actief blijft. Ook goed voor de gezondheid van onze jeugd- en seniorenspelers!

  Hoop oprecht dat er nu echt snel veel positieve reacties komen, essentieel voor de club HSV Sport 1889: e-mail: info@hsvsport.nl

  Mvrgr
  Rob van Drimmelen
  Jeugdvoorzitter/bestuurslid HSV Sport 1889