• Up-date over opstart trainingen jeugd HSV Sport 1889

    Beste HSV Sporters,

    Sinds 23 april is er intensief overleg met o.a. Gemeente Hoorn over de opstart van jeugdtrainingen bij HSV Sport. Uiteraard willen wij dit snel opstarten maar wel met een zorgvuldige/verantwoorde voorbereiding t.b.v. Protocollen inclusief Indelingen en Trainingsprogramma's. Hopelijk krijgen we maandagmiddag 27 april uitsluitsel vanuit de Gemeente Hoorn / Handhaving etc. over de door ons ingediende plannen en daarna zullen wij jullie direct informeren via bericht op deze website, facebook, e-mail en teamapps.

    Wij hopen snel maar wel op een zeer verantwoorde en veilige manier weer stapsgewijs op te starten met bijv. 1x per week een trainingsmoment per jeugdteam (conform indeling en richtlijnen).

    Met sportieve groet,

    Rob van Drimmelen, jeugdvoorzitter/bestuurslid HSV Sport 1889