• Bericht van de voorzitter

  Beste leden, ouders van leden, supporters en andere belangstellenden,

  De zomerstop zit er op en het nieuwe voetbalseizoen is weer gestart !! Hopelijk hebben jullie allen net als ik genoten van heerlijke vrije dagen.

  Het afgelopen seizoen is bij senioren met wederom een promotie van onze 2e elftal afgerond, deze komen nu in de reserve 2e klasse uit en dat is na de promotie van een jaar ervoor een ware topprestatie. En op het moment van schrijven zijn de eerste 2 wedstrijden gewonnen. Ons eerste elftal is onder onze enthousiaste nieuwe trainer Armand Hoffman van start gegaan. Door vakanties en blessures is de eerste competitiewedstrijd helaas verloren en maar de tweede is met winst over de streep getrokken. Daarnaast hebben wij nog 3 super enthousiaste seniorenteams, die ook allen met een overwinning de competitie gestart zijn. Helaas is het niet gelukt om ons dameselftal te behouden en dat vinden wij erg jammer. Diversiteit in je vereniging is goed en belangrijk. Qua achtergronden/culturen is de diversiteit heel groot, maar de vrouwelijke inbreng en gezelligheid missen wij daardoor wel. Wij hopen dat wij in de nabije toekomst toch weer een dameselftal bij de club mogen verwelkomen. Bij de jeugd loopt alles prima, totdat de jongens een jaar of 17 zijn. Zoals Rob al in een eerder bericht schreef zijn er nogal wat spelers gestopt of vertrokken. De jongens die gelukkig nog wel lid zijn, vormen samen met jongens van Blokkers een combinatie team en kunnen daardoor voor de vereniging behouden blijven. Zij kunnen ook zo nu en dan meetrainen met de selectie en daaraan proeven.

  Waar ik het afgelopen jaar veel energie van gekregen heb was het jeugdtoernooi dat wederom met heel veel succes door Martine, Daniëlle en Ilse werd georganiseerd. Helaas hebben Daniëlle en Martine op de laatste toernooidag aangegeven dit voor het laatst gedaan te hebben. Uiteraard begrijp ik dat er een tijd van komen en een tijd van gaan is, dank dames voor jullie geweldige inzet. Ik had ook even kort wat pijn in de buik, hoe nu verder. Maar diezelfde middag meldde zich Mark Slond, Peter Fokker en Rick Visser die samen met Ilse volgend jaar het toernooi gaan organiseren. Top mannen plus Ilse, ik kijk al naar het toernooi uit.

  Over de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting kan ik niets concreets melden, wel zijn wij intensief in gesprek met een aantal partijen en de gemeente. Het blijft een weerbarstig proces. Tijdens de komende Algemene Jaarvergadering op 28 oktober zal ik hier waar mogelijk meer over melden.

  Ik als voorzitter, maar feitelijk het gehele bestuur heeft wel zorgen. Voor klusjes zijn er altijd wel mensen te vinden, maar voor bestuurlijke taken ligt dat een stuk moeilijker. Ondanks mijn noodoproep van vorig jaar hebben wij nog steeds geen nieuwe secretaris en ook op de andere vacatures hebben wij nagenoeg geen reacties gehad. Ik hoop dat één van u toch bereid is om eens met mij het gesprek aan te gaan om te kijken of u iets voor onze mooie club kan betekenen. Om aan een gezonde toekomst te kunnen werken hebben wij echt ondersteuning nodig.

  Tot slot bestaan wij dit jaar 130 jaar en binnenkort zal er een uitnodiging volgen voor een feestavond voor jong en minder jong. En als u wil praten over een bestuurstaak of wat dan ook schroom niet om mij te bellen of aan te spreken als ik bij de club ben.

  Met sportieve groet,

  Frank Eek, voorzitter.