• Bericht van de voorzitter

    Hierbij een bericht van onze voorzitter :

    Beste leden van de selectie, leden en supporters, dinsdagavond heb ik gesproken met onze hoofdtrainer Stephan. Omdat wij constateren dat de chemie tussen trainer en selectie is weggeëbd en het vertrouwen bij Stephan weg lijkt te zijn, hebben wij in overleg met de technische commisie besloten met onmiddellijke ingang voortijdig afscheid te nemen van Stephan. Dit is geen leuk besluit en wij danken Stephan voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes bij zijn volgende klus als trainer. Ik heb vervolgens de technische staf en aanwezige selectieleden geïnformeerd. Onder leiding van Richard en Mo en met hulp van Ronald en Sipco zullen wij dit seizoen afmaken. Zowel het eerste als het tweede kan nog voor een plek in de nacompetitie gaan. Veel succes de komende wedstrijden en vooral veel voetbalplezier!

    Namens het bestuur Frank Eek Voorzitter.

    Ps als er vragen zijn schroom niet om contact met mij op te nemen.