• Vrijdag 18 januari 2019 onze hoofdtrainer Stephan Kaaij op tv bij West-Friesland Sport

  Vrijdag 18 januari 2019 onze hoofdtrainer Stephan Kaaij op tv bij West-Friesland Sport

  In het eerste programma "West-Friesland Sport" van West-Friesland TV wordt vrijdag 18 januari 2019 om 20.00 tot 21.00 uur gezamenlijk met de selectietrainers van de zes Hoornse voetbalverenigingen teruggekeken op de eerste seizoenshelft van de voetbalcompetitie 2018-2019 met direct ook een vooruitblik naar de tweede seizoenshelft.

  De start van het programma is om 20.00 uur en zal één uur duren. De opnamen vinden plaats in de kantine van Zwaluwen 30 te Hoorn. Publiek is zeer welkom (de deuren staan open om 19.30 uur)!

  Ongeveer 1 week na opname zal de uitzending terug te kijken zijn op de website van Westfriesland Tv.

   

  Note:  West-Friesland TV heeft geïnvesteerd in het komen tot een regionaal getint sportprogramma. Programma’s waarin aandacht wordt besteed aan de ontwikkelingen, achtergronden, resultaten en toekomstverwachtingen van een sportvereniging of sport. Van diverse sporten en sportevenementen zullen in de toekomst opnamen gemaakt worden. Zulks uiteraard in goed overleg met de organisatie of vereniging. De gemaakte opnamen zullen circa één week na de opnamen worden getoond op internet. Uiteraard ontvangen de deelnemers een directe link naar deze presentatie.

   

  Klik hier voor de volledige informatie van WestFriesland TV