• OPROEP: VRIJDAG 14 DECEMBER, BELANGRIJKE VERGADERING "TOEKOMST VAN HSV SPORT" VOOR LEDEN, FAMILIE VAN LEDEN EN VRIENDEN HSV SPORT

  Beste HSV Sporters (leden en familie en supporters),

  Vrijdagavond 14 december, aanvang 19.30 uur is de belangrijke vergadering over de Toekomst van HSV Sport 1889.

  Niet alleen dus voor leden maar ook voor directe familie en iedereen die betrokkenheid voelt met onze club. Echt belangrijk dat jullie hierbij aanwezig zijn, als vereniging en bestuur staan wij voor een kritieke fase, er moeten echt oplossingen gevonden worden voor aantal vacante commissie- en bestuurstaken die nu onvoldoende, met nodige kunst- en vliegwerk of soms niet kan worden ingevuld. Ook is er meer info over een nieuwe of gerenoveerde accommodatie voor HSV Sport, daarin zijn positieve ontwikkelingen. Aansluitend is de jaarlijkse ALV met o.a. de verantwoording voor bestuursbeleid, financiën en besluitvorming over de richting die wij met onze club opgaan.

   

  Als bestuur zullen we door onze achterban dus leden, hun familie of vrienden van HSV Sport geholpen moeten worden om de taken voor onze vereniging op een verantwoorde en leuke manier te verdelen. De vacante taken zijn over algemeen eenvoudig en met relatief weinig tijd in te vullen als we het maar samen doen! Samen met de andere HSV Sporters, buurtbewoners en de mensen die jij al lang kent.

   

  HSV Sport is dankzij gemotiveerde trainers/begeleiders (veelal ouders), de succesvolle seniorenafdeling en (te) kleine groep vrijwilligers nog springlevend zowel sportief, met ledengroei en een stabiele financiële positie. Maar het is pure noodzaak dat leden, ouders of andere familie of supporters zich nu aanmelden voor de vacante commissie- en bestuurstaken, welke hieronder in het kort zijn omschreven. Anders moeten wij ons als bestuur gaan beraden of er wel voldoende draagkracht is om de uitdaging van een mooi en nieuw complex voor deze gezellige en succesvolle voetbalclub aan te gaan.

   

  Kies waarmee jij of een familie/kennissen/vrienden kan helpen, meld je vrijdagavond aan of direct via de e-mail voor onderstaande vacatures / klusjes.

   

  Met sportieve groet,

  Rob van Drimmelen (jeugdvoorzitter/bestuurslid) en bestuursleden HSV Sport 1889

   

  Commissie/bestuursfuncties         - Vacatures

  Bestuur:                  Secretaris dagelijks bestuur                VACATURE

  Tijdsbesteding:               1 tot 3 uur per week

  Omschrijving:                   Als secretaris van het dagelijks bestuur ben je het aanspreek punt van de vereniging. Dit geldt voor leden met vragen over bijvoorbeeld bestuurszaken, maar ook voor mensen van buiten de club. Als secretaris hou je de administratie van de club op orde en zorg je ervoor dat alle dagelijkse taken zoals mail binnen halen of het onderhouden van contact met de KNVB worden gedaan. Ook breng jij verslag uit op de ALV over het afgelopen verenigingsjaar en woon je de bestuursvergaderingen bij.

  Vereiste:                            Geordend kunnen werken en goed kunnen communiceren zijn een pre voor deze functie.

   

  Bestuur:                  Wedstrijdsecretaris                     VACATURE

  Tijdsbesteding:               6 tot8 uur per maand tijdens het voetbalseizoen

  Omschrijving:                   De wedstrijdsecretaris zorgt ervoor dat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden. Hij gaat over de veldindeling, indeling van scheidsrechters etc.. En verdeelt het opnieuw als er een veld wordt afgekeurd. Als wedstrijdsecretaris ben je als, na de veldconsul, als eerste op de hoogte van afgelastingen en moet jij deze doorgeven (via de wedstrijdzaken app).

  Vereiste:                            Voor deze functie is het van belang dat je inzicht hebt en goed het overzicht kan bewaren.

   

  Bestuur:                  Vrijwilligerscoördinator                            VACATURE

  Tijdsbesteding:               2 tot3 uur per week

  Omschrijving:                   Spil in werving/behoud van vrijwilligers voor de diverse commissies. Eventueel begeleid je hen in het proces om de taken onder de knie te krijgen (in principe gebeurt dit bij de diverse commissies zelf).

  Vereiste: Voor deze functie is het van belang dat je goed kunt communiceren en je op een fijne manier leiding kan geven.

   

  Commissie:             Onderhouds commissie                   VACATURE(S)

  Coordinatie:                     John Altena / Barry Hendrikse

  Tijdsbesteding:               Variabel en zeer flexibel  - een paar uur per week of periodiek een klusje

  Omschrijving:  Zorgt voor algemeen onderhoud aan clubhuis en terrein. Ons (te kleine) team vaste vrijwilligers kan extra "handjes" zeer goed gebruiken voor kleine reparaties, algemeen onderhoud, schilderklusjes, ophangen en schoonmaken van reclameborden, onderhoud van de velden, repareren van doelnetten, netjes houden van complex etc..

   

  Commissie:             Scheidsrechters commissie             VACATURE

  Tijdsbesteding:               1 tot 2 uur per week gemiddeld

  Omschrijving:                   Als lid van de scheidsrechterscommissie ondersteun jij de wedstrijdsecretaris met indelen van de scheidsrechters voor wedstrijden. Kerntaak is het werven, begeleiden, stimuleren en helpen van scheidsrechters . Ook coordineer je de (opfris)cursussen voor (nieuwe) scheidsrechters.

  Vereiste:  Voor deze functie zijn communicatie skills van belang. Ook is geordend werken en goed zijn in dingen regelen en op touw zetten erg handig.

   

  Commissie:             Jeugd commissie                             VACATURE(S)

  Coordinatie:                    Rob van Drimmelen / Mark Slond

  Tijdsbesteding:               1 tot 3 uur per week

  Omschrijving:                   In de jeugdcommissie werk je samen met de Jeugdvoorzitter en Technisch Jeugdcoördinator aan het bedenken en uitvoeren van ons jeugdbeleid. Denk hierbij aan team indelingen maken, werven van jeugdtrainers/begeleiders, aanspreekpunt voor jeugdspelers en ouders bij wensen en/of problemen etc.. Bij voorkeur willen wij per leeftijdsgroep of categorie (bijv. 6 t/m 1o jaar, 11 t/m 14 jaar en vanaf 15 jaar) een commissielid.

  Vereiste: Goed kunnen samenwerken, hart voor de club hebben en je handen uit de mouwen willen steken zijn kwaliteiten die bij deze functie goed van pas komen.

   

  Commissie:             Kantine commissie                           VACATURES

  Tijdsbesteding:               2 tot 3 uur per week (taak gedeeld door meerdere personen)

  Omschrijving:                   Als lid van de kantine commissie zorg je er voor dat de bezetting achter de bar altijd goed op orde is.

  Ook ben je verantwoordelijk voor de aanvulling van de voorraden, controle van de kasstromen.

  Vereiste: van belang dat je goed kunt organiseren en plannen en niet te benauwd bent om zelf achter de bar te gaan staan.

   

  Commissie:             Activiteiten commissie                          VACATURES

  Tijdsbesteding:               3 tot 5 uur per maand, taak kan gedeeld worden (meerdere personen)

  Omschrijving:                   Als lid van de activiteiten commissie ben je bezig met nieuwe activiteiten te verzinnen voor de leden naast het voetbal. Dit om de leden ontspanning te bieden en de sociale cohesie op de club te verbeteren. Ook kunnen er activiteiten worden georganiseerd om extra geld binnen te halen. In 2019 viert HSV Sport 1889 het 130-jarig jubileum en willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, wie regelt een feestje en activiteiten?

  Vereiste:                            Belangrijk in deze functie is creativiteit, organisatie vermogen en werklust. Een leuke en geslaagde activiteit organiseren is leuk, maar het kost wel enige moeite.

   

  Gastheer / gastvrouw op wedstrijddagen              VACATURES    

  Wij zoeken gezellige, behulpzame en gastvrije persoon/personen om ons op wedstrijddagen te vertegenwoordigen in de bestuurskamer en receptieruimte. Je bent iemand die het leuk vindt om in contact te staan met mensen. Dus een sociaal persoon die het leuk vindt om gastvrouw of gastheer te zijn en daarbij het overzicht kan houden en het leuk vindt om dingen te regelen. Het betreft de wedstrijddagen,  zaterdagmorgens van 09:00 tot 13:00 uur en/of op zondag afhankelijk van wedstrijdschema voor een aantal uur.        

   

  Omschrijving:   Het ontvangen van scheidsrechters/grensrechters en bezoekende teams, eventueel nabellen van scheidsrechters als deze er nog niet zijn, scheidsrechter als dank voor het fluiten een drankje aanbieden, een eventuele klacht doorgeven aan de wedstrijdsecretaris, klaarzetten van limonade/thee voor spelers tijdens de rust van wedstrijden