• Speculaaspoppen Actie 2018

  Beste HSV Sporters, (jeugd)leden/ouders

  Het is weer zover, de speculaaspoppenactie 2018!

  De speculaaspoppen actie is een belangrijke inkomstenbron voor ons jeugd- en club budget waarmee wij activiteiten en aankopen kunnen doen (bijv. sinterklaasfeest, Paasactiviteiten, winterzaalvoetbaltoernooi, nieuwe trainingsballen en trainingsmaterialen). Extra stimulans: van iedere door jou verkochte speculaaspop gaat €0.30 naar de "teamspaarpot" van jouw team . Dus op de bestelling duidelijk jouw team vermelden (geldt voor jeugd- en seniorenteams)!

   

  Bijgaand als bijlage 3 PDFjes (o.a. algemene informatie, bestellijst). Help mee om dit jaar een superscore te behalen.

  Print bijgaande bestellijst uit en probeer deze voor eind oktober al in te leveren in de HSV Sport kantine of bij een van de jeugdactiviteiten commissieleden (Ilse, Martine, Danielle of Rob). Bestelformulieren worden vanaf aankomende week uitgedeeld aan jeugdspelers/ouders tijdens de trainingsavonden maar (extra) bestelformulieren zijn ook verkrijgbaar in de kantine .

   

  Belangrijk, het zou geweldig zijn als alle jeugd- en seniorenleden zich voor deze actie inzet:

  -          om zelf op te eten, bij de thee/koffie of als tussendoortje

  -          cadeau te doen aan familie, vrienden etc.

  -          vraag familie (opa/oma, oom en tante etc.), vrienden en buren om enkele speculaaspoppen bij jullie te bestellen

  -          Attendeer jouw werkgever en andere bedrijven, als geschenk voor collega’s en zakelijke relaties rondom sinterklaas

  (gebruik daarvoor de bijgesloten PDF bedrijvenflyer)

   

  Al bestel je er 5 of 10 stuks dan help je onze club en jouw eigen team!

  Doe s.v.p. je best om een flinke bestellijst in te leveren, ga bij familie, kennissen en/of buren langs om hen te vragen om jouw voetbalclub te ondersteunen door 1 of liefst meer speculaaspoppen te bestellen. Een kleine moeite waar wij als club ontzettend veel profijt van hebben, zeker als ook iedereen meedoet!

   

  P.S.  Flink wat speculaaspoppen worden geleverd aan bedrijven, o.a. aan sponsors of waar leden of hun familie werkt etc., die het dan weer cadeau doen aan personeel en/of relaties (rond sinterklaas). Als bijlage dus ook de  bedrijvenflyer die je eventueel kunt doorsturen of bespreken met de werkgever.

   

  Doe s.v.p. je best, help mee om ook dit jaar een topscore te behalen!

   

  Mvrgr

  Jeugdactiviteitencommissie / bestuur HSV Sport 1889

   

  BESTELLIJST

  BESTELFORMULIER BEDRIJVEN