• Slond Letselschade Expertise nieuwe Jeugd Hoofdsponsor!

    Slond Letselschade Expertise nieuwe Jeugd Hoofdsponsor

    Met trots kondigen wij aan dat we in "Slond Letselschade Expertise" een nieuwe Jeugd Hoofdsponsor hebben gevonden voor de komende vier jaren. Slond Letselschade Expertise is eerder Hoofdsponsor geweest van HSV Sport 1889. Mark Slond eigenaar van Slond Letselschade expertise is bij vele bekend binnen de club. Mark is jarenlang speler geweest bij HSV Sport 1889 en is momenteel jeugdtrainer/begeleider bij de teams van zijn 2 zoons.Daarnaast heeft hij de kabouters getraind en fluit als dat nodig is ook jeugdwedstrijden. Bij deze willen wij Slond Letselschade Expertise en Mark in het bijzonder bedanken voor het sponsorschap bij onze vereniging. Over Slond Letselschade Expertise:  Slond Letselschade Expertise staat klaar voor u bij het verhalen van uw schade en om uw belangen te behartigen bij het oplopen van letsel. Zij streven ernaar voor u de zakelijke en juridische zorgen uit handen te nemen door de contacten met de aansprakelijke verzekeraar of tegenpartij te onderhouden en u te adviseren, zodat u zich vooral kunt bezighouden met uw herstel. Zij zullen u raadgeven bij alle te ondernemen stappen. Met vriendelijke groet, Hidde Sijbrands 06-28570604