• bekerwedstrijd

  HSV- Kwiek ‘78

  Donderdag 20 april, de cupfighters van HSV moeten weer een belangrijke wedstrijd spelen op weg naar de finale die gespeeld zal worden in Utrecht.
  HSV startte heel sterk aan de wedstrijd en creëerde meerdere kansen om op voorsprong te komen, echter stond tot twee maal aan toe de lat in de weg om te kunnen scoren.
  Het overwicht was enorm en tussen de zestiende en negentiende minuut resulteerde dit in twee goals.
  Kwiek liet het hier niet bij zitten en nadat de twee steun pilaren uit de verdediging werden gehaald en tactisch het een rommel werd konden zij door een mooi afstand schot de 2-1 nog maken voor rust.
  De eerste tien minuten van de tweede helft ging het spel op en neer en was er niet echt een betere.
  Na een fraaie redding van de keeper van HSV gingen de spitsen van HSV wat beter combineren en viel direct daarna de 3-1, de spelers van Kwiek gingen wat meer mopperen naar elkaar toe en creëerde een enorme kans die ook dit keer goed gered werd door de keeper.
  Dit was het cruciale moment in de wedstrijd waarbij je zag dat Kwiek het hoofd liet zakken, de trainer ging alles of niets spelen en daardoor vielen er steeds meer gaten op het middenveld waar de spitsen van HSV goed mee overweg konden gaan.
  Eind uitslag 6-1.

  HSV gefeliciteerd!

  Groeten Mart Smeets