• Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantieperiode gehad en/of kijkt uit naar nog een aantal weken vakantie. Komend weekend lijkt het mooi weer te worden in Nederland, mooie start van de Hoornse kermis.

   

  Trainingen jeugd

  Voor de HSV jeugd duurt het nog aantal weken tot de 1ste training, in principe beginnen alle jeugdteams van de F-pupillen tot C-junioren weer met trainen in de 3de week augustus. De kabouters beginnen 1ste week september 2016. Hierover volgt in principe vanuit de jeugdtrainers zelf binnenkort een bericht aan de spelers/ouders van hun team wanneer exact de 1ste training zal zijn (= ook afhankelijk van vakanties van die trainers etc.).

   

  HELP!   Extra spelers nodig voor de MD en C-junioren maar ook wel bij E- en F-pupillen!

  Voordat de competitie begint kunnen we nog wel nieuwe jeugdspelers/speelsters gebruiken Verzoek aan onze jeugd- en seniorenleden om potentiële  jeugdleden te interesseren om te gaan voetballen bij onze club. Eventueel door eerst vrijblijvend te komen meetrainen vanaf eind augustus. Probeer dus klasgenoten, buurtgenoten, vrienden en/of familie te interesseren om bij HSV Sport te gaan voetballen. Wij kunnen jullie support hierbij goed gebruiken!

   

  Zondagselectie teams / oefenwedstrijden

  Onze zondagselectie is op donderdag 28 juli al gestart met trainen, niet compleet vanwege de vakantieperiode maar toch met een grote opkomst. Aankomend weekend worden de 1ste oefenwedstrijden gespeeld in het kader van Copa Beeldwerk cup, een onderling toernooi tussen teams van HSV Sport, Always Forward, Westfriezen en Spartanen. Zaterdag 6 augustus om 17.00 uur de oefenwedstrijd tegen Always Forward op het complex van AW.

   

  Daarna op woensdag 10 augustus om 19.00 uur op het terrein van Westfriezen de wedstrijd tegen Spartanen en dan de finaledag op het terrein van HSV Sport op zaterdag 13 augustus vanaf 18.00 uur met de wedstrijd tegen Westfriezen. Op de finaledag is er ook nog een toernooi van oud-1ste elftal spelers van de diverse Hoornse clubs.

   

  De zondagselectie speelt op zondag 7 augustus ook nog een oefenwedstrijd tegen Blokkers en er staan nog meer oefenpotjes op het programma. Deze oefenwedstrijden geven de nieuwe hoofdtrainer Stephan Kaaij, geassisteerd door o.a. Richard Bruinsma, Ronald Monker, Sipco de Vries, de gelegenheid om de nieuwe en “oude” selectiespelers te testen en verder te bouwen aan de 2 selectieteams.

  NIEUWE HSV SPORT WEBSITE

  Momenteel wordt er hard gewerkt (met name via Ed Buters) aan de afronding van onze nieuwe clubwebsite welke moderner van opzet en meer functionaliteit moet gaan bieden (met een directe koppeling aan Sportlink). Hopelijk is deze nieuwe website snel “live”, doelstelling is dit weekend en anders begin volgende week. Dan zullen er ook verdere up-dates over trainingen, wedstrijden gecommuniceerd worden.