• Bericht vanuit jeugdcommissie (Rob van Drimmelen) – 13-06-2016

  Beste HSV Sporters                                                                                                                

  Het voetbalseizoen loopt weer ten einde, een seizoen met bij de jeugd groot aantal kampioenen.

  Veel overleg geweest vanuit de jeugdcommissie met trainers, begeleiders en soms ook met spelers/ouders over het volgend seizoen. Een flinke uitdaging om goede en zorgvuldige afwegingen te maken omdat plezier en ontwikkeling van spelers en teams bij ons meetelt en ook nog persoonlijke voorkeuren  Moeilijk om het uiteindelijk voor iedereen goed te doen maar op 13 juni aan alle leden via de e-mail bericht gestuurd met (voorlopige) indelingen.

  Positief dat we met 2 C-junioren teams aan de KNVB competitie kunnen gaan meedoen alhoewel we voor deze 2 teams nog wel paar spelers erbij kunnen gebruiken

  De invulling van trainers/begeleiders bij de jeugdteams is ook ingevuld,  hopelijk zullen er ook nog enkele senioren selectiespelers en andere vrijwilligers zich aanmelden om mee te helpen met de trainingen en begeleiding van teams (ook al is het om af en toe met een groep specifiek te gaan trainen).

  Sowieso zijn er bij de huidige groep trainers die inmiddels KNVB cursussen met succes hebben gedaan (Ernst Schilpzand, Ramon Jonker, Nico Boon, Pascal den Hartog, Mark Slond etc.) maar alle trainers bij de jeugd zijn enthousiast en hebben veelal zelf al nodige voetbalervaringen. Doelstelling is om komend seizoen nog meer jeugdtrainers te stimuleren om door de club bekostigde opleidingen te volgen

  De positieve lijn met nieuwe leden bij de jongste jeugd (o.a. nieuwe F- en E-pupillen, kabouters ) blijft dus in principe zullen we in het nieuwe seizoen met 4x F-, 4xE-pupillen, 3x D-pupillen (w.o. de MD1) en 2 C-junioren uitkomen in de KNVB competities.  In principe dus 13 jeugdteams met misschien nog extra team(s) bij de F-pupillen. Jammer dat ons meidenteam MC/MB1een  tekort aan speelsters overhield.

  Kijk regelmatig op  de website:  www.hsvsport.nl  voor up-to-date informatie over de start van de trainingen bij de jeugd (ca. 3de week augustus) maar daar zullen jullie trainers/begeleiders begin/medio augustus sowieso zelf met een bericht naar jullie op terugkomen.

  Sportieve groet en een fijne zomervakantie

  Rob van Drimmelen

  Jeugdcommissie